King.Prostor

en klik do Parcel, GJI, eVode, ARSO, RABA, ... v dwg

Izris javnih prostorskih podatkov
v dwg risbi

Urejen in pregleden prikaz podatkov Geodetske uprave RS, Agencije RS za okolje, Ministrstva za kulturo, Ministrstva za kmetijstvo in drugih prostorskih podatkov.

Izris situacije in prereza iz javnih prostorskih podatkov

S King.Prostor prikažemo plastnice iz ARSO Lidar, opremimo situacijo z GURS ortofoto in izrišemo prerez s terenom, stavbami, parcelami ter križanji z GJI infrastrukturo.

ARSO Lidar

S King.Prostor ARSO Lidar podatke izrišemo kot plastnice terena. Ekvidistanco za izris plastnic lahko poljubno izberemo. Plastnice lahko izrišemo na izbranem območju v D96 ali D48 koordinatnem sistemu.

GURS ortofoto

King.Prostor omogoča prikaz GURS DOF025 in DOF050 podlog. DOF podloge se na klik prikažejo v dwg risbi, le izberete koordinatni sistem D96 ali D48.

King.Prerez

S King.Prostor na klik izrišemo poljuben prerez, ki prikaže teren, stavbe in parcele iz katastra nepremičnin, naslove iz registra naslovov ter križanja z GJI infrastrukturo.

Križanja in približevanja z GJI infrastrukturo

King.Prerez upošteva območje z obeh strani prereza in prikaže tako križanja kot tudi približevanja. V prerezu so prikazani tako vodi kakor tudi objekti na primer jaški ipd. Križanja so opremljena s kotom križanja, približevanja pa z najmanjšo svetlo razdaljo.

Miklavž na Dravskem polju, Ljubljana, Rimski zid na Mirju, Koper staro mestno jedro, Dol pri Ljubljani...Oglej si primere uporabe

 

Video King.Prostor:

King.Prostor deluje kot nadgradnja AutoCAD, BricsCAD in ZWCAD programov.

King.Prostor podpira tudi AutoCAD vertikale: AutoCAD Civil 3D, AutoCAD Map 3D,
AutoCAD Architecture...

Preizkusi

Prenos 30 dnevne brezplačne različice King.Prostor.